КОЛКУ ЌЕ ЗАРАБОТУВА КРИСТИЈАНО РОНАЛДО АКО ЈА ПРИФАТИ ПОНУДАТА ОД САУДИСКИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ АЛ НАСР
  Објавено на
share

 

КОЛКУ ЌЕ ЗАРАБОТУВА КРИСТИЈАНО РОНАЛДО АКО ЈА ПРИФАТИ ПОНУДАТА ОД САУДИСКИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ АЛ НАСР

  The numbers behind Cristiano Ronaldo's potential move to Al-Nassr FC: • €200,000,000 per year

• €16,000,000 per month

• €3,800,000 per week

• €760,000 per day

• €96,000 per hour

• €1,600 per minute

• €26 per second

 

Image
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани