КОЛУМНИ

Петар Богојески има антимакедонска чорба во главата, а не македонски концепт!

Моето небо, сепак, е зелено!

ИЗБОРНИ МОДЕЛИ КАКО ЛИЖАЛЧЕ - Точно е дека пропорционален модел со една изборна единица во цела Македонија (каков што предлага СДСМ) ќе ги зголеми шансите на малите партии да влезат во парламентот.

РЕКЕТАРСКА САГА Коки се обидел да изнуди пари и од мобилен оператор, ама сега на врат има истрага од ЕУ!

Друже Стево, јас веќе нема да ти излегувам пред очи!

Не благодарам, свети СЈО да е, ние нема да судиме наместо судијата

Ало СДСМ, не голтавме ние кнедли за вие сега да се курчите со избори!

КАКО ПОТФРЛИ АКАДЕМСКАТА ЗАЕДНИЦА


Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани