Лудилото на статусот на ФБ за автомобили - трансформација на лудилотот на омразата
Автор: Јанко Илковски   Објавено на
share

 Лудилото на статусот на ФБ за автомобили - трансформација на лудилотот на омразата

 

Како јавна и екстремно експонирана јавна личност кој имал доволно кохоњес и де не преќути и да изеде бурек јавно, научен сум на критики, навреди, омаловажувања па макар биле и неоправдани но и со лажни тези, нејсе.

Се ми е ок, тешко дека некоја навреда, денес, на моиве години може да ме погоди. Јас ја разбирам омразата на некои, хејтот, лагите, и стварно во демократија и треба да се истрпи. Никогаш не глумам жртва, освен кога сам ќе се повредам ... но ....
На мојот пост за купување автомобил, неколку пати ми пишува лик, кој денес ме видел, бил покрај мене на пластичарска, и како ретардирано дегенерично лице со ултра специјални потреби, на постот за препораки за кола, ми пишува ДЕКА СУМ ДЕБЕЛ, НИЗОК, ГРД, НИКАКОВ, ОГАВЕН, ДА СУМ СЕ УДАВЕЛ ВО БАЗЕН ДА СУМ ВОЗЕЛ ТРИЦИКЛ, ДЕКА И ПАК СУМ БИЛ НИЗОК, ДЕБЕЛ И ДЕБЕЛ И НИЗОК И ГРД и во кругови и спирали ....

И се е тоа ок ... само зашто бре, кутра душо, исфрустрана, искомплексирана, кога си ме видел, што ми пишуваш на пост за АВТОМОБИЛИ? Дали си свесен дека делуваш како човек со проблематичен ментален склоп, проблем со сексуална ориентација и потенцијална педофилија, дека твоите зборови делуваа како на рековалесцент од хероин, зависник, кој за да добие доза, а пари, давал секакви перверзни услуги на дилерите. И ај само он да беше, да речам исклучок, кутра душа, опседната, страда со црн чемер и омраза која го јадосува па мора да ми ја иссикти, неговите постови ги лајкале , пазете, лик кој работи во Те-То и некоја си земјоделска страна на фб која нема ниеден лајк а промовира вештачко ѓубриво.

Човече,, јас мислев дека сум врв на лудоста и ненормалноста, па јас сум беден аматер спрам вас, дегени , морлоци, ретардирани. Ова се најверојатно ликови за кои читате дека тепале сопруга, ги однеле на итна оти си заглавиле шише од пиво во анус, оти добиле затворска казна поради педофилија ...
и пак д повторам - СТАТУС ЗА АВТОМОБИЛИ...

Какво ментално помрачување, но после јанкосвињадебела каде мојот лекар уролог лајкаше и му беа забавни навредите кон мене ништо не ме изненадува за злобата која ја носите.

Секако, сите ги банирав и се потрудив ни име ни лик да запаметам, да не си трујам фронталниот кортекс.

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани