Премиера на филмот Нечиста Крв во Синеплекс
Објавено на

Премиера на филмот Нечиста Крв во Синеплекс 

Чест ни е да Ве поканиме на македонската премиера на српскиот филм Нечиста крв: Грев на предците, на режисерот Милутин Петровиќ.

 

 

Премиерата на филмот е на 09.09.2021, во 20:00 часот во киното Cineplexx.

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани